Ben jij op zoek naar een betrouwbare administrateur die jouw administratie volledig kan verzorgen? Ondernemers en zzp’ers zijn vaak veel tijd kwijt met hun financiële administratie. Deze kostbare tijd stop je natuurlijk liever in je bedrijf om je te richten op je diensten en/of producten.

KERN FINANCE + BI ondersteunt ondernemers met het realiseren van hun groeiambities o.a. op het gebied van Finance, Salaris + HRM en BI. Met onze administratieve dienstverlening bieden wij ondernemers de mogelijkheid om tijd te besparen en fouten te voorkomen. We maken het leven van ondernemers simpelweg een stukje makkelijker.

Online administratie uitbesteden

Onze slimme en online oplossingen zorgen ervoor dat je jouw financiële gegevens altijd binnen handbereik hebt. In welke fase jouw bedrijf of onderneming zich ook bevindt, wij zorgen ervoor dat je altijd en overal toegang hebt tot jouw cijfers op elk device. Wij geloven namelijk dat je de beste zakelijke beslissingen neemt als je direct kunt zien hoe je er financieel voor staat. Onze zeer gebruikersvriendelijke online software biedt jou hiervoor de mogelijkheid. En met onze support is de installatie in een mum van tijd voltooid.

De administratie zelf doen, samen doen of volledig uitbesteden? We vinden altijd een werkbare oplossing die past! En de administratie volledig uitbesteden hoeft niet veel te kosten. We bieden passende oplossingen die tegemoetkomen aan je behoefte. Bovendien loop je door onze online software en dienstverlening minder risico op het maken van fouten in de administratie. Zo bespaar je tijd én geld.

Online administratie uitbesteden aan KERN FINANCE + BI

Met Breda als thuisbasis voor ons full service financieel administratief + boekhoudkundig advieskantoor, helpen wij MKB’ers en zzp’ers die hun financiële administratie aan ons uitbesteden. Van het boeken van inkoopfacturen en het rapporteren van maandcijfers tot en met het voorbereiden van het jaarwerk of het opmaken van een jaarrekening. Hierdoor is jouw financiële administratie 24/07 op orde en toegankelijk.

Wil je jouw online administratie uitbesteden?

Bij KERN FINANCE + BI heb je de keuze of je jouw administratie volledig wilt uitbesteden, het deels wilt uitbesteden of het volledig zelf wilt oppakken met ondersteuning van onze online software.

Wat je keuze ook wordt, samen vinden we een oplossing die past. Jij bepaalt hoe we de taken verdelen. Online samenwerken is namelijk onze kracht en samen willen we jouw onderneming zo succesvol mogelijk maken.

Door o.a. onze online ondersteuning op het gebied van Finance, Salaris + HRM en BI weet je als ondernemer 24/07 of je operationeel op koers ligt voor de realisatie van jouw financiële doelstellingen.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of neem direct contact op voor meer informatie. Wij denken graag met je mee.

Wil je meer informatie ontvangen over onze diensten? 

Vul je naam en e-mailadres in en ontvang alle informatie over de verschillende diensten.

*
*

Wil je meer weten over onze dienstverlening?

Neem dan contact op met een van onze medewerkers!