Afbeelding_animatie_handdruk_28.jpg

Veel ondernemers kijken er tegenop om periodiek belastingaangifte te doen. Het is een tijdrovend proces en je moet op veel verschillende dingen letten. Het uitbesteden van jouw belastingaangifte aan een professionele belastingadviseur kan jou veel tijd en geld besparen. De adviseurs van KERN FINANCE + BI vullen jouw belastingaangifte in en dienen deze in bij de Belastingdienst. Een voorlopige aanslag kan ook door onze adviseur afgehandeld worden. Wij beschikken namelijk over de meest recente kennis omtrent de relevante wet- en regelgeving. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies op welke aftrekposten jij recht hebt.

Situatie gewijzigd? Onze adviseurs helpen je

Is sprake van een gewijzigde situatie ten opzichte van een jaar geleden? In dat geval kan het ook een slim idee zijn om de belastingaangifte uit te besteden. Enkele voorbeelden van gewijzigde situaties zijn: het voor het eerst kopen van een woning, trouwen of fiscaal partner worden, het krijgen van een kind, scheiden of overlijden van jouw partner, het starten van een eigen bedrijf of het ontvangen van een erfenis of grote schenking. De adviseurs van KERN FINANCE + BI helpen jou persoonlijk en snel bij het indienen van jouw belastingaangifte.

 

Afbeelding_animatie_operationeel_groen_RM_23.jpg

KERN FINANCE + BI biedt ondersteuning bij jouw online belastingaangifte

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde software om alles met betrekking tot jouw belastingaangifte snel en zonder fouten te verwerken. Naast het verzorgen van jouw belastingaangifte kan je bij KERN FINANCE + BI ook terecht voor andere financieel administratieve zaken. KERN FINANCE + BI buigt zich over alle relevante vraagstukken op het gebied van Finance, Salaris + HRM en BI. Als full service financieel administratief + boekhoudkundig advies kantoor helpen wij ondernemers bij het realiseren van hun groeiambities.

Hulp nodig bij jouw belasting aangifte of jouw belasting aangifte uitbesteden?

Bespaar tijd en kosten door jouw belastingaangifte uit te besteden aan KERN FINANCE + BI. Maak ook gebruik van onze andere online diensten waardoor je tijd en geld zult besparen. Wij kunnen jou ook ondersteunen bij andere financiële taken. Het is mogelijk om deze aan ons uit te besteden, maar we kunnen dit ook samen met jou doen. Jij bepaalt en wij ondersteunen.

Wil je overstappen van boekhouder en/of accountantskantoor? KERN FINANCE + BI helpt jou graag met deze overstap en bieden je daarbij alle ondersteuning die jij nodig hebt. Ons kantoor is gevestigd in Breda.