Diensten - Finance - blok 1.jpg
icon-eur.svg

Financiële administratie uitbesteden

Wil je de financiële en fiscale administratie volledig laten verzorgen door vertrouwde financiele professionals?

KERN verzorgt de financiële administratie voor zowel groot-, midden- en kleinbedrijf. Van het boeken van inkoopfacturen en het rapporteren van maandcijfers tot en met het voorbereiden van het jaarwerk of het opmaken van een jaarrekening.   

Het voordeel is dat de financiële administratie altijd op orde is, je 24/7 toegang hebt via een beveiligd online systeem, je een vast aanspreekpunt hebt met kennis van zaken en papierwerk overbodig wordt.

Artboard – 2.jpg

Financiële administratie samen doen

Wil je de financiële administratie zelf uitvoeren maar heb je behoeft aan controle?

Na afloop van iedere periode voeren onze financiele professionals een vakinhoudelijke controle uit waardoor je verzekerd bent van een foutloze financiële en fiscale administratie.

Door het efficiënt werken in de Cloud heb je altijd en overal toegang tot jouw administratie. Ook heb je de mogelijkheid om maandelijks te wisselen tussen uitbesteden, samen doen of zelf doen. Wel zo flexibel!

Diensten _ Finance2.jpeg

Financiële administratie zelf doen

Veel groot-, midden- en kleinbedrijven maken gebruik van onze vertrouwde online applicatie voor de financiële administratie.

KERN fungeert als vaktechnisch sparringpartner. Door slimme automatisering ben je dan minder tijd kwijt aan de boekhouding. Laat de software voor je werken.Van het goedkeuren van facturen en het draaien van de maandrapportages tot en met het digitaal ondertekenen van belastingaangiften en jaarrekeningen.