Diensten _ Finance3.jpeg
icon-eur.svg

Salarisadministratie uitbesteden

Wil je de salarisadministratie laten verzorgen door een vertrouwde specialist? salarisadministratie uitbesteden? KERN verzorgt de voor zowel groot-, midden- en kleinbedrijf. Van alleen loonstroken tot en met uitgebreide HRM-mogelijkheden.

Het voordeel is dat als de salarisadministratie altijd op orde is,  je 24/7 toegang hebt via een beveiligd systeem (AVG proof), je een vast aanspreekpunt hebt met kennis van zaken, en er een digitaal personeelsdossier is en papierwerk overbodig wordt.

Artboard – 2.jpg

Salarisadministratie samen doen

Wil je zelf de salarisadministratie uitvoeren maar heb je behoeft aan controle? Na afloop van iedere periode voeren onze professionals een vakinhoudelijke controle uit waardoor je verzekerd bent van een foutloze salarisadministratie.

Door het efficiënt werken in de Cloud heb je altijd en overal toegang tot jouw administratie en hoef je je geen zorgen te maken over het bewaren van documenten. Ook heb je de mogelijkheid om maandelijks te wisselen tussen uitbesteden, samen doen of zelf doen. Wel zo flexibel!

Artboard – 4.jpg

Salarisadministratie zelf doen

Veel groot-, midden- en kleinbedrijven maken gebruik van onze vertrouwde online applicatie voor de salarisverwerking. KERN fungeert als vaktechnisch sparringspartner. Door slimme geautomatiseerde processen ben je minimale tijd kwijt aan de salarisadministratie.

Van het draaien van de salarisrun tot het indienen van de loonaangifte bij de Belastingdienst. Voor het indienen van de loonaangifte via ons systeem heb je geen certificaten of eHerkenning nodig!