Over kern - blok 2.jpg
icon-2-retina-scan.svg

Kern Finance + BI

Als full service financieel administratief + boekhoudkundig advies kantoor ondersteunen wij ondernemers bij het realiseren van hun groeiambities. Dit doen wij door Finance + BI te combineren. Hierdoor weet je als ondernemer 24/07 of je operationeel op koers ligt voor de realisatie van de financiële doelstellingen.

Door onze geautomatiseerde financiële processen zijn wij in staat om efficiënt rapportages, maandcijfers en jaarrekeningen op te stellen. Hierdoor is ook het verzorgen van IB, BTW of VpB aangiften of het verlonen van medewerkers voor ons geen enkel probleem.

En omdat de basis goed is ingericht kunnen wij ook maximaal ondersteunen bij de digitale transformatie, rendementsverbetering, balansoptimalisatie of investeringsbeslissingen.

Onze dienstverlening is modulair opgebouwd. Jij bepaalt zelf de omvang, intensiteit en duur van de samenwerking.

Afbeelding_live_logan-weaver-mi4Gfdl36yg-unsplash.jpg

Finance 2.0

Als ondernemer, financieel directeur of finance manager wil je verspillingen tegengaan en verbeteringen realiseren binnen jouw organisatie of team. Maar hoe doe je dat nu precies?

Door Finance + BI te combineren kunnen wij jou daarbij ondersteunen. Dit doen wij door commerciele, financiele en operationele data in één management dashboard te analyseren en te visualiseren. Hierdoor ontstaat er één objectieve waarheid die kan worden gedeeld binnen verschillende lagen van de organisatie.

Doordat de transpirantie wordt vergroot zet je managers en teamleiders in hun kracht en verhoogt het de betrokkenheid en loyaliteit van de medewerkers.

Kortom samen werken aan rendementsverbetering!

over-kern-2.jpg

Deel uitmaken van ons Kern team?

Ook onze organisatie maakt een sterke groei door waardoor wij altijd op zoek zijn naar gemotiveerde nieuwe collega's met een sterke affiniteit voor Finance + BI.  

Onze aanpak kenmerkt zicht door een ijzersterke teamgeest, integriteit en betrokkenheid. Daardoor zijn wij in staat om invulling te geven aan een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voor onze klanten.

Ben jij oprecht geïnteresseerd in mensen en organisaties? Ben je leergierig en bereid hard te werken door je mouwen op te stropen?

Neem dan contact met ons op!