Afbeelding_animatie_handdruk_28.jpg

Corporate Finance Breda

Simpel gezegd gaat Corporate Finance over het financieren van alle ondernemingsveranderingen die ervoor zorgen dat jouw onderneming gezond blijft en kan groeien. Als ondernemer zijn deze ingrijpende veranderingen uitdagend en zijn stevig onderbouwde adviezen van ervaren Corporate Finance professionals gewenst.

Financieringen

Banken en financiële instellingen zijn terughoudend met het verstrekken van groei- of acquisitiefinancieringen. Dit betekent dat er hogere eisen gesteld worden aan de debiteur en aan de financieringscapaciteit. Onze Corporate Finance professionals brengen mogelijke financieringsoplossingen in kaart en helpen je met het aantrekken van de benodigde financiering.

Herstructurering & Recovery

Als een organisatie aanhoudend financiële problemen heeft kan de levensvatbaarheid in gevaar komen. Het herstelplan van onze Corporate Finance specialisten is niet alleen gebaseerd op het verlagen van de kosten maar ook op het verhogen van de omzet.

Waardebepaling

Samen met jouw team werk je hard in en aan de onderneming. Toch vraag je je wellicht steeds vaker af wat jouw bedrijf echt waard is. Misschien omdat je de onderneming wilt verkopen of omdat sprake is van een familiebedrijf en er wordt nagedacht over bedrijfsopvolging. Of er is sprake van een juridisch geschil of een fiscale kwestie. Onze Corporate Finance professionals waarderen objectief en transparant op basis van evidence based rekenmodellen om te komen tot een reële waardebepaling.

Afbeelding_animatie_operationeel_groen_RM_23.jpg

Due Diligence

Een bedrijf kopen kan helpen jouw onderneming te laten groeien. Dit kan zijn omdat je bepaalde technologieën, kennis of faciliteiten niet in huis hebt of het onderdeel is van jouw build & buy strategie. Onze Corporate Finance specialisten brengen alle financiële en operationele risico’s haarscherp in beeld, zodat na de overname de samenvoeging van alle commerciële, financiële en operationele applicaties probleemloos verloopt.

Aan- of verkoop onderneming

Sparringspartner nodig bij een aan- of verkoop? Onze Corporate Finance professionals leveren maatwerk tijdens het proces door je te wijzen op mogelijke valkuilen, risico’s en opportunities, met als doel om het overname proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Corporate Finance in Breda

Breda is de thuisbasis voor ons full service financieel administratieve management + advies kantoor. Gevestigd te midden van MKB ondernemers. Door onze geautomatiseerde financiële processen zijn wij in staat om efficiënt rapportages, maandcijfers en jaarrekeningen op te stellen. En omdat de basis goed is ingericht kunnen wij ook maximaal ondersteunen bij Corporate Finance werkzaamheden.

Hulp nodig bij Corporate Finance ?

Corporate Finance uitbesteden, hulp bij het doen van loonaangifte of zelf doen? Wat je keuze ook wordt, samen vinden we altijd een passende oplossing. (Online) samenwerken is namelijk onze kracht. Jij bepaalt zelf hoe we de taken verdelen.