Afbeelding_animatie_handdruk_28.jpg

Belastingadvies ZZP?

Ben jij op zoek naar iemand die jou belastingadvies kan geven? Met behulp van onze belastingadviseurs kom je niet voor verrassingen te staan en bespaart het je uiteindelijk ook geld. Onze belastingadviseurs zijn op de hoogte van alle aftrekposten en dit kan jou tot wel honderden euro’s per jaar besparen bij de aangifte. Naast dat je geld bespaart, houd je zelf ook nog eens meer tijd over om je bezig te houden met andere werkzaamheden. En zoals je zelf wel weet als zzp’er of ondernemer, tijd is schaars en des te meer tijd je over houdt, des te beter!

De oplossingen die wij jou bieden op het gebied van belastingadvies voor zzp’ers en MKB zijn eenvoudig en je zult meteen de toegevoegde waarde hiervan merken. Onze belastingadviseurs voor zzp’ers en MKB bieden hulp bij het invullen van de inkomstenbelasting, BTW, loonheffing en VpB.

Afbeelding_animatie_operationeel_groen_RM_23.jpg

Jouw belastingadviseur voor zzp en MKB in Breda

Breda is onze thuisbasis waar ons full service financieel administratief + boekhoudkundig advies kantoor is gevestigd. Wij ondersteunen MKB-ondernemers op het gebied van Finance, Salaris + HRM en BI. Ons KERN team helpt ondernemers bij het bereiken van al hun groeiambities.

Het is voor zowel een ervaren als beginnend zzp’er of MKB’er lastig om van al deze zaken meteen al veel kennis te hebben. Het doen van belastingaangifte klinkt eenvoudig, maar dat is in de praktijk lang niet altijd waar. Met ons deskundige advies zul je namelijk geen enkele aftrekpost meer missen.

Hulp nodig bij jouw belastingzaken?

Heb jij het al zo druk met je onderneming en wil je graag jouw belastingzaken uitbesteden? Of ben je als startende zzp’er of MKB ‘er nog niet goed op de hoogte van alle regels op het gebied van belastingen? Je tijdig laten helpen door een belastingadviseur van KERN bespaart je veel tijd en kosten.

Wil je overstappen van belastingadviseur? Wij bieden jou alle ondersteuning die je nodig hebt om deze overstap te maken. Neem contact met ons op.