Afbeelding_animatie_handdruk_28.jpg

Interim Financials Breda

Organisaties zij continue in beweging en aan verandering onderhevig. Finance speelt daarbij een belangrijke rol. Maar de werkdruk wisselt en accenten verschuiven.

Daarom kiezen steeds meer organisaties voor de Interim Financials van KERN FINANCE + BI. Wij heeft professionals in dienst, die direct op korte termijn beschikbaar zijn voor Interim Finance opdrachten. Wij zetten graag ons team aan Interim Financials en BI professionals in voor jouw organisatie. Ongeacht of dit is voor vastomlijnde klussen of tijdelijke opvang van medewerkers.

Ben je op zoek naar een Finance professional die de klus klaart en ambities bij elkaar brengt? Welke uitdaging je ook hebt KERN FINANCE + BI levert het menselijk kapitaal in Finance van financiële detachering tot werving & selectie.

En vanzelfsprekend dragen onze Interim Financials hun kennis en kunde over, zodat je deze kunt blijven inzetten voor jouw organisatie. Zo bouw je aan een toekomstbestendige organisatie in een veranderende markt.

Afbeelding_animatie_operationeel_groen_RM_23.jpg

Uw online salarisadministrateur in Breda

Breda is de thuisbasis voor ons full service financieel administratieve management + advies kantoor. Gevestigd te midden van MKB ondernemers. Doordat wij -als kantoor- zelf gebruik maken van het boekhoudsoftware van Exact Online en de salarissoftware van Nmbrs kunnen onze Interim Financials ‘lezen en schrijven’ met deze pakketten. Maar we hebben zeker ook aantoonbare ervaring met andere boekhoud- en/of salarispakketten (o.a. AFAS, VISMA, Loket, Nextens)

 

Hulp nodig van een Interim Financial uit Breda?

Uitbesteden, samen doen of zelf doen? Wat je keuze ook wordt, we vinden altijd een oplossing die past. (Online) samenwerken is namelijk onze kracht. Jij bepaalt zelf hoe we de administratieve taken verdelen met onze Interim Professional.

Overstappen van salarisadministrateur, boekhouder of belastingadvies nodig? Appeltje eitje, wij bieden je alle ondersteuning die nodig is.