Afbeelding_animatie_handdruk_28.jpg

Breda is de thuisbasis voor het full service financieel administratief + boekhoudkundig advieskantoor van KERN FINANCE + BI. Onze brede portefeuille klanten bestaat uit allerlei MKB-ondernemers die wij ondersteunen met hun financiële administratie en/of boekhouding. KERN FINANCE + BI kan ondernemers ook goed bijstaan in HR-gerelateerde zaken, zoals salarisadministratie en het doen van de loonaangifte. De periodieke loonaangifte bij de Belastingdienst kan een tijdrovende taak zijn. Bovendien is het belangrijk om alles correct in te vullen. Wij helpen je er graag mee! Door onze handige software, klantvriendelijke aanpak en nauwkeurige werkwijze bespaar je tijd en weet je zeker dat de loonaangifte netjes wordt afgehandeld.

Online ondersteuning bij het doen van loonaangifte

Als werkgever heb je in Nederland een verplichting om periodiek loonaangifte te doen voor jouw werknemers. KERN FINANCE + BI heeft als doel om ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun groeiambities op het gebied van Finance, Salaris + HRM en BI.

Het verzorgen van de loonaangiften is één van de vele diensten die wij bieden. Daarnaast kunnen we je ook ondersteunen bij het verkrijgen van inzicht of je operationeel op koers ligt voor het realiseren van jouw financiële doelstellingen. Dankzij onze geautomatiseerde, financiële administratieve processen kun je gemakkelijk en efficiënt rapportages, maandcijfers en jaarrekeningen opstellen. Bovendien is onze online software altijd en overal toegankelijk. Zo kun je op ieder moment de cijfers bekijken en weet je zeker dat je de juiste strategische beslissingen neemt. Door een efficiënte inrichting van de salarisadministratie wordt de loonaangifte een fluitje van een cent. Bovendien heb je meer zekerheid over de correctheid van de gegevens die tijdens loonaangifte naar de Belastingdienst worden verzonden.

Afbeelding_animatie_operationeel_groen_RM_23.jpg

Wanneer de financiële administratie in het algemeen goed is ingericht, heb je als ondernemer meer inzicht in de prestaties van je bedrijf. Hierdoor kunnen wij je ook ondersteunen bij digitale transformatie, rendementsverbetering balansoptimalisatie of investeringsbeslissingen. Onze dienstverlening is modulair opgebouwd. Dit betekent dat je zelf de omvang en intensiteit van onze opdracht bepaalt.

Hulp bij jouw loonaangifte

Jouw loonaangifte uitbesteden, samen doen of zelf doen? Wat je ook kiest, we passen onze dienstverlening aan en kiezen samen de oplossing die het beste bij jouw wensen past. Online samenwerken is onze kracht.

Denk je eraan om over te stappen van salarisadministrateur of boekhouder naar KERN FINANCE + BI? Geen probleem! Wij bieden alle ondersteuning die je nodig hebt om de overstap soepel te laten verlopen.