Diensten - SP blok 1.jpg
icon-eur.svg

Automatiseren, Digitaliseren, Robotiseren

Het beheersen van de digitale transformatie van Finance is een van de moeilijkste opdrachten voor de finance manager. Het digitaliseren en automatiseren van de financiële processen, het identificeren en bepalen van de juiste project volgorde stelt hen telkens voor nieuwe uitdagingen.

Er moeten prioriteiten worden gesteld bij het ontsluiten van alle beschikbare data en er moet goed worden samengewerkt met de collega's van IT. En door de medewerkers op de werkvloer in een vroeg stadium bij de digitale transformatie te betrekken en te laten meedenken ontstaat draagvlak en kunnen ze op tijd worden getraind.

De belangrijkste uitdaging voor organisaties is het ontwikkelen van een visie op wat je wil bereiken met automatiseren, digitaliseren of robotiseren. En als je als organisatie digitaal future proof bent is het eenvoudiger om de juiste finance + BI talenten aan je te binden passend bij de nieuwe digitale cultuur.

Diensten - SP blok 2.jpg

Ons uitgekiende ACS platform

Met ons uitgekiende KERN Automated Cloud Sync (ACS) platform bieden wij standaard een breed spectrum aan oplossingen (integraties) waarmee commerciele, financiele en operationele applicaties aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Het platform heeft een zeer gebruikersvriendelijke interface, is eenvoudig te bedienen en biedt volledige controle over de gegevensuitwisseling (handmatig of gepland).

Door reperterende processen te automatiseren kan het aantal handmatige handelingen en/of fouten worden geëlimineerd waardoor veel kostbare tijd (re-work) kan worden bespaard.

sigmund-Im_cQ6hQo10-unsplash.jpg

Azure & Integration

Digitale strategie is een standaard onderdeel van de bedrijfsstrategie geworden. Vanuit de digitale strategie is het omarmen van de cloud dan ook geen vraag meer, het is noodzakelijk om competitief te blijven in een veranderende wereld.

De belangrijkse voordelen hiervan zijn het gebruik van PaaS (Platform as a Service), SaaS (Software as a Service) diensten, kostenefficiency (pay-per-use) en modulariteit (inzetten van herbruikbare standaard kleine bouwblokken).

KERN integreert data en systemen voor innovatieve cloud oplossingen. Het voordeel is dat de betrouwbare data altijd en snel toegankelijk is. Daarnaast is integratie met verschillende analyse applicaties eenvoudig.

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?