Afbeelding_animatie_handdruk_28.jpg

Jij bent een gedreven ondernemer en je weet dat een solide boekhouding essentieel is voor het succes van je bedrijf. Maar laten we eerlijk zijn, zelf de boekhouding doen kan behoorlijk tijdrovend en complex zijn. Gelukkig is er een oplossing die je kan helpen om tijd en kosten te besparen: het inschakelen van KERN FINANCE + BI om jou te ondersteunen bij de boekhouding. Wij helpen je graag!

Tijd en kosten besparen i.p.v. jouw eigen boekhouding doen?

Het voeren van boekhoudingen is een van onze expertises. Ons team van ervaren boekhouders staat voor je klaar om je te ondersteunen bij alle financieel administratieve en boekhoudkundige taken. Of je nu een startende ondernemer bent of al jarenlang een succesvol bedrijf hebt, wij hebben de kennis en ervaring om jouw boekhouding naar een hoger niveau te tillen.

Het idee om je eigen boekhouding te doen kan verleidelijk zijn. Misschien denk je dat je op die manier geld kunt besparen. Maar als je zelf je boekhouding wilt doen, kan dit in werkelijkheid veel meer kosten dan je denkt. Fouten in de boekhouding kunnen leiden tot boetes en verlies van fiscale voordelen. Bovendien neemt het bijhouden van je boekhouding kostbare tijd in beslag die je beter kunt besteden aan het laten groeien van je bedrijf.

 

Afbeelding_animatie_operationeel_groen_RM_23.jpg

Exact Online - De sleutel tot een efficiƫnte boekhouding

KERN FINANCE + BI maakt gebruik van het geavanceerde boekhoudsoftwarepakket van Exact Online. Deze software tilt jouw boekhouding naar een hoger niveau. Het biedt tal van functies en mogelijkheden om je boekhoudproces te stroomlijnen en te automatiseren. Bovendien kan het gekoppeld worden aan verschillende apps, zoals kassasystemen, webshops en betaalmethodes. Wij helpen jou daar graag bij. Zo heb je altijd een up-to-date en nauwkeurig inzicht in jouw financiële situatie per computer, tablet of smartphone. Je kunt zelf ook nog gegevens toevoegen, zoals de nodige klantinformatie, facturen die afgehandeld moeten worden en andere relevante documenten die nodig zijn voor jouw boekhouding.

Maar het draait niet alleen om de software; het gaat ook om de expertise van onze boekhouders. Ons team van professionals is op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat jouw boekhouding volledig in overeenstemming is met de geldende normen. We nemen alle financiële zorgen uit handen, zodat jij je volledig kunt concentreren op het ondernemen.

Kies voor de juiste ondersteuning bij zelf boekhouding doen

Waar wacht je nog op? Schakel dé boekhouder van Breda in: KERN FINANCE + BI. Bespaar veel onnodige tijd en kosten en laat ons de complexiteit van je boekhouding uit handen nemen. Met onze professionele ondersteuning en geavanceerde boekhoudsoftware zorgen wij ervoor dat jouw boekhouding efficiënt en accuraat wordt ingericht. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het optimaliseren van je boekhouding.