Afbeelding_animatie_handdruk_28.jpg

Business Intelligence (BI) Breda

Vaak is er binnen een organisatie al veel data beschikbaar verspreid over verschillende afdelingen en systemen. Toch ontbreekt vaak de inzage en het inzicht in de prestaties. Door één BI management dashboard te creëren waarin 24/7 relevante en bruikbare informatie beschikbaar is kunnen de prestaties van de onderneming nog beter worden bewaakt en verbetert.

BI betekent Business Intelligence. Dit is het verzamelen van bedrijfsgegevens en het omzetten hiervan in bruikbare informatie. Het doel van Business Intelligence is afgeleid van de strategie bijvoorbeeld het vergroten van het marktaandeel of het creëren van aandeelhouderswaarde.

Onze BI professionals helpen organisaties meer data gedreven te ondernemen, rapportages te verbeteren en uiteindelijk de voorspellende waarde ervan te benutten. Wij bieden ondersteuning van de eerste stap tot en met de strategische doorontwikkeling. Kortom Finance + BI!

Afbeelding_animatie_operationeel_groen_RM_23.jpg

Business Intelligence (BI) in Breda

Breda is de thuisbasis voor ons full service financieel administratieve management + advies kantoor. Gevestigd te midden van MKB ondernemers. Doordat wij gebruik maken van Microsoft Power BI als analyse en rapportage tool voor MKB ondernemers, til je jouw organisatie naar een volgend niveau van Business Intelligence. Zo weet je 24/07 of je operationeel op koers ligt voor het behalen van jouw financiële doelstellingen.

 

Hulp nodig bij Business Intelligence (BI)?

Business Intelligence (BI) uitbesteden, samen doen of zelf doen? Wat je keuze ook wordt, samen vinden we altijd een passende oplossing. (Online) samenwerken is namelijk onze kracht. Jij bepaalt zelf hoe we de taken verdelen.

Overstappen van boekhouder of accountant? Appeltje eitje, wij bieden je alle ondersteuning die nodig is.