Afbeelding_animatie_handdruk_28.jpg

Voor veel ondernemers en zzp’ers is de boekhouding niet het leukste deel van het werk. Het kost veel tijd en uitzoekwerk om te zorgen dat je alle financiële gegevens van je bedrijf op een rijtje hebt. Allemaal tijd die je niet aan je daadwerkelijke werk kunt besteden en in je bedrijf kunt steken. Het is gelukkig ook goed mogelijk om de controle van je boekhouding of de volledige boekhouding uit te besteden. Wil jij de financiële en fiscale administratie volledig of gedeeltelijk laten verzorgen door vertrouwde financiële professionals? Wij helpen je graag verder.

Online Boekhouding uitbesteden aan KERN FINANCE + BI

Aan KERN FINANCE + BI Breda kun je jouw online boekhouding zonder zorgen geheel of gedeeltelijk uitbesteden. Wij helpen groot- midden- en kleinbedrijf met het boeken van inkoopfacturen, het rapporteren van maandcijfers, het voorbereiden van jaarwerk of het opmaken van de jaarrekening. Je kunt zelf kiezen hoeveel ondersteuning je van ons nodig hebt. Je kunt ervoor kiezen jouw boekhouding alleen door ons te laten controleren, wat heel nuttig kan zijn bij het opmaken van de jaarrekening, maar je kunt ook de boekhouding volledig aan ons uitbesteden.

Met onze hulp weet je zeker dat jouw financiële administratie altijd op orde is. Doordat wij werken met gebruiksvriendelijke, online software heb je altijd en overal toegang tot een beveiligd online omgeving waarin je jouw cijfers kunt inzien. Bovendien heb je bij ons een vast aanspreekpunt met kennis van zaken. Onze online aanpak zorgt ervoor dat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent aan de boekhouding en dat papierwerk overbodig wordt. Dit is makkelijk, voorkomt fouten én scheelt jou ook nog eens ontzettend veel tijd. Jouw boekhouding aan ons uitbesteden betekent tijdsbesparing, slimmer omgaan met jaaropgaven en zekerheid dat de cijfers kloppen.

Afbeelding_animatie_operationeel_groen_RM_23.jpg

Werken met slimme software

Jouw vaste aanspreekpunt fungeert als vaktechnisch sparringpartner. Door de slimme automatisering en de online systemen waar we mee werken, doet de software het meeste werk voor jou. Zo scheelt online boekhouden niet alleen tijd, maar maakt het je leven ook makkelijker. Van het goedkeuren van facturen tot het opstellen van maandrapportages, wij zorgen ervoor dat er zo min mogelijk handwerk verricht moet worden in jouw boekhouding. Bovendien heb je altijd en overal toegang tot de laatste cijfers over jouw bedrijf. Zo weet je zeker dat je strategische beslissingen neemt op basis van de laatste gegevens.

Kosten voor online boekhouding uitbesteden

Je online boekhouding of loonaangifte uitbesteden hoeft niet veel te kosten. Wij stemmen onze ondersteuning af op jouw wensen. Zo verspillen we geen tijd en verricht jij geen onnodig werk. Wij geloven in een online samenwerking met onze klanten. Je hebt altijd en overal toegang tot jouw administratie én je kunt per maand besluiten in hoeverre je de boekhouding wilt uitbesteden of zelf wilt oppakken. Zo blijf je zelf betrokken en is onze inzet flexibel.

Wil je meer weten over hoe wij jou verder kunnen helpen? Lees onze whitepaper over online boekhouden of neem contact met ons op voor meer informatie over het uitbesteden van de online boekhouding.