Afbeelding_animatie_handdruk_28.jpg

Ook voor doorgewinterde ondernemers kan de salarisadministratie een ingewikkelde klus zijn. Het is tijdrovend en vereist specialistische kennis om te zorgen dat alle salarissen, pensioenen en toeslagen correct verwerkt worden. Het kan ontzettend veel tijd kosten om die salarisadministratie op een goede manier uit te voeren. Tijd die je liever aan je onderneming wilt besteden. En dat is mogelijk, want je kunt jouw salarisadministratie eenvoudig uitbesteden aan KERN FINANCE + BI.

Salarisadministratie uitbesteden aan KERN FINANCE + BI

Wanneer je besluit om jouw salarisadministratie aan KERN FINANCE + BI uit te besteden, ben je verzekerd van een correcte verwerking van de salarissen van jouw medewerkers. Ons team bestaat uit ervaren professionals die deskundig, oplossingsgericht en proactief te werk gaan. Onze professionals zijn op de hoogte van de laatste sociale en fiscale wet- en regelgeving. Zo dragen we niet alleen zorg voor een correcte administratie van salarismutaties en verloningen, maar denken we ook actief mee over het slimmer inrichten van de online salarisadministratie. Zo kun je dus jouw salarisadministratie zonder zorgen uitbesteden.

Afbeelding_animatie_operationeel_groen_RM_23.jpg

Onze online salarisadministratie oplossing

Wij werken met slimme online salarissoftware die het leven makkelijker maakt. Doordat we werken in de Cloud heb jij altijd en overal toegang tot jouw salarisadministratie. De salarisadministratie uitbesteden aan KERN FINANCE + BI betekent dat jouw loonadministratie altijd op orde is en je altijd en overal toegang hebt via een beveiligd systeem dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van privacy en security: de AVG-wetgeving. Bovendien is er een digitaal personeelsdossier dat papierwerk overbodig maakt.

Dankzij onze gestructureerde en overzichtelijke systemen baseer je HRM-gerelateerde beslissingen altijd op de laatste cijfers. Bovendien kunnen we vanuit hier gemakkelijk de juiste rapportages opstellen of belangrijke cijfers verwerken in een dashboard. Zo neem je nooit meer beslissingen alleen op gevoel, maar kun je deze gemakkelijk onderbouwen. Verder heb je bij KERN FINANCE + BI altijd een vast aanspreekpunt met kennis van zaken en werken we zoveel mogelijk online. Zo besparen we jou nog meer tijd. Wel zo makkelijk!

Online en persoonlijke aanpak

Wij bieden de ondersteuning die jij nodig hebt. Zowel groot-, midden als kleinbedrijven kiezen ervoor om hun salarisadministratie uit te besteden aan KERN FINANCE + BI: van alleen loonstroken tot uitgebreide HRM-mogelijkheden of combinaties met business intelligence. Hierbij kijken we naast de administratie ook hoe je data over jouw personeel optimaal kunt combineren met andere bedrijfsgegevens om richting te geven aan jouw strategische beslissingen. Wij geloven in een online samenwerking met onze klanten. Maandelijks evalueren we samen onze ondersteuning en kijken of we deze moeten opschalen of juist kunnen afschalen.

Wil jij je salarisadministratie uitbesteden aan een betrouwbaar financieel administratief + boekhoudkundig advieskantoor zoals KERN FINANCE + BI? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en praat gewoon eens met één van onze salaris + HRM experts.