arjan-evers.png

Arjan Evers

 

mr. drs. Arjan W. Evers (1969) is in 2010 gestart met KERN FINANCE + BI en sindsdien als Managing Partner verbonden aan deze financiele management + advies praktijk. In de 15 jaar daarvoor heeft Arjan diverse managementfuncties bekleed bij ABN AMRO en ING. Hierbij was hij onder andere verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van handel-, productie, & vastgoedondernemingen op het gebied van herstructureringen en herfinancieringen.

Arjan vervult de rol van financieel regisseur op directie- en aandeelhoudersniveau voor bedrijven die averij hebben opgelopen, in zwaar weer verkeren of niet in staat zijn de volgende groeifase te initiëren en succesvol te doorlopen. Regievoering betekent hier dan vaak koorddansen: het in balans houden van verschillende agenda’s van stakeholders die deels hard zijn (financieel, operationeel, juridisch) en deels zacht (emotioneel, tegengestelde belangen, persoonlijk DNA).

Het regisseren gaat dus verder dan op procesniveau de besluitvorming faciliteren en vervolgens formaliseren. Er moet simultaan op meerdere borden tegelijk worden geschaakt waarbij het noodzakelijk is dat situaties snel worden ingeschat en dat drie stappen vooruit wordt gedacht.