KERN is een gespecialiseerd management & advieskantoor met de focus op herstructureringen & herfinancieringen van (non-)profit organisaties. Onze aanpak kenmerkt zich door een ijzersterke teamgeest, integriteit en betrokkenheid. Daardoor zijn wij in staat om invulling te geven aan een uitstekende dienstverlening voor onze klanten op bedrijfskundig, financieel & juridisch vlak.

Wij werken hard, stropen de mouwen op en zetten de schouders eronder en weten dat een goede werksfeer en plezier in het werk een eerste vereiste zijn voor resultaat. Daarnaast zijn wij een platte organisatie waarbij iedereen gelijk is ongeacht of je vast / flexibel of op ondersteunend / uitvoerend niveau werkzaam bent.

SOLLICITEER ONLINE (VACATURE / OPEN SOLLICITATIE)

Ben jij toe aan een uitdagende en afwisselende werkomgeving? Heb je goede communicatieve vaardigheden en wil je werkelijk bijdragen aan de continuïteit en het succes van middelgrote organisaties? Ben je pro actief, pragmatisch en heb je een oprechte interesse in mensen en hun drijfveren? Vul dan het onderstaande formulier in en je ontvangt binnen een…