Afbeelding_animatie_handdruk_28.jpg

Heb jij veel gegevens en data van jouw bedrijf beschikbaar, maar lukt het niet om deze bij elkaar te combineren en analyseren? Data en cijfers over jouw bedrijf kunnen heel goed richting geven aan jouw strategische beslissingen. Daarvoor zijn correcte data en overzicht sleutelwoorden. Zonder deze elementen vormen de cijfers geen bruikbare informatie en kost het juist veel moeite om de correctheid van de cijfers te waarborgen.

De oplossing is business intelligence. Dit staat voor de methode om bedrijfsgegevens om te zetten in bruikbare informatie. De voordelen hiervan zijn ontelbaar. Met deze informatie kun je een voordeel behalen ten opzichte van jouw concurrenten. Zo kun je onder andere jouw marktaandeel vergroten of meer aandeelhouderswaarde creëren.

Business intelligence consultant

Een business intelligence consultant van KERN FINANCE + BI kan je helpen kennis en inzicht te verhogen en jouw onderneming of bedrijf slimmer te laten werken. Onze business intelligence professionals helpen organisaties om meer data gedreven te ondernemen. Wij verzamelen de cijfers in één dashboard, interpreteren de data en zorgen ervoor dat er nuttige rapportages gedraaid worden op basis waarvan je het succes van je onderneming kunt voorspellen.

Of je nu een grote onderneming van 180 FTE bent of een zzp’er, business intelligence kan ervoor zorgen dat jij de volgende groeistap kunt zetten met jouw bedrijf. KERN FINANCE + BI biedt ondersteuning van de eerste stap tot en met de uiteindelijke strategische doorontwikkeling die je wilt maken. Kortom, een combinatie van Finance, Salaris + HRM en Business Intelligence.

Afbeelding_animatie_operationeel_groen_RM_23.jpg

Business intelligence door KERN FINANCE + BI

Onze werkwijze als business intelligence consultant is niet standaard. We kijken niet alleen naar financiële cijfers, maar ook naar de operationele, organisatorische en strategische context. Welke factoren spelen er binnen het bedrijf die deze financiële analyses bevestigen of juist nuanceren? Ook over de context verzamelen we data. Vanuit business intelligence geloven we juist dat de combinatie van financiële en operationele cijfers pas nuttige informatie geeft om jouw strategische beslissingen op te baseren en jouw bedrijf een stap vooruit te helpen. Zaken als marktomstandigheden, kwaliteit van leidinggeven en productiviteit van personeel kunnen doorslaggevend zijn om het bedrijf tot een succes te maken.

KERN FINANCE + BI ondersteunt organisaties bij het verzamelen van gegevens en deze om te zetten naar bruikbare data. Wij zorgen ervoor dat jij business intelligence kunt toepassen in jouw bedrijf. We kijken daarbij goed naar wat jij nodig hebt. Onze werkwijze vindt grotendeels online plaats, zo kost het jou weinig tijd. We geloven in een online samenwerking met onze klanten: van het inrichten van de volledige ICT omgeving tot het ontwerpen van een dashboard op basis van beschikbare gegevens. Onze support stemmen we gezamenlijk af.

Wil je meer weten over business intelligence en onze werkwijze? Neem contact op voor meer informatie. Of bekijk alvast meer cases op onze website.